Röszkei foci - túra

2003. június -  21 - 22 - én

A foci túra a negyedik helyig tartott.

Az utazás szervezetsége következtében és a Veszprémi csapat segítségével szerencsésen megérkeztünk Röszkére ahol szeretettel vártak bennünket és rövid útbaigazítás után az impozáns "fociház"-ban villámgyors átöltözést követően , teljesen felvértezve izgatottan vártuk az első küzdelmet . Bár a taktikánk megvolt , de a bemelegítésre nem sok időnk maradt , már kezdtük is az első összecsapást . A csapat nagy küzdelemben vette az első akadályt a Diversy lelkes csapatával szemben (2 : 0) . Nyírbátori labdazsonglőrök ellen következő második mérkőzés is hasonló taktikával - dettó .( 2 : 0 ) . A harmadik összecsapás a RIC gárdistákkal kicsit nehezebben indult mert egy szép támadás után a Mi kapunkba kötött ki a labda és ez felborzolta a kedélyeinket ( 0 : 1 ) , ezután rendezve sorainkat előbb egyenlítettünk majd az első félidőben növeltük előnyünket és a félidő eljötte előtt már ( 2 : 1 ) - re módosítottuk az állást. A végeredmény a második félidő kemény küzdelme után 3 : 1 . Röszke " 2 " elleni győzelmünk volt a legfényesebb , itt kicsit brillírozhattunk és az eredmény is megnyugtató volt ( 5 : 0 ) . Ezután következett a " fekete leves" , mert az előző év kupagyőztes csapata következett . A mérkőzés előtt taktikát változtattunk és közös megbeszélés után az általunk legerősebbnek tartott játékosainkkal kezdtünk . Lám megtörtént a csoda és Mi lőttük az első gooooooólt . ( 1 : 0 ) . Az alvó oroszlán bajszát megpiszkálva - de sajnos nem legyőzve - a későbbiekben két gyors kontra után módosult az eredmény ( 1 : 2  ) , ami a második félidő után ( 1 : 3 ) -ra zárult . Jó játékkal kikaptunk . A következő meccset hoznunk kellett volna és a lehetőség meg volt rá  ( az első félidő 1 gólos vezetéssel zárult) , de mivel a játékosok közül mindenki számára játéklehetőséget kívántunk biztosítani taktika nélkül eltaktikáztuk magunkat és az második félidőben "csak" lelkes focistáink játszottak ami megbosszulta magát  . A későbbiekben a megtáltosodott mérkőzés vége előtt 5 perccel a Baja csapata kiegyenlített / ráadásul a szerencse is elpártolt mellőlünk / és egy újabb bekapott gól után idegesen megtört csapattal semmi esélyünk nem volt még a döntetlenre sem  ( 1 :2 ) . Az utolsó mérkőzésre a rendező csapat ellen került sor , ami szintén jól kezdődött ( 1 : 0 ) az eredmény és ez még bizalomra adott okot bár tudtuk , hogy az ellenfelünk gladiátorként fog harcolni a bekapott gól után és a nyomást nem is tudtuk tartani , ami a végeredményen meg is mutatkozott ( 1 : 3 ) . Mindent összevetve a RÁKOSPALOTAI " las ketchup " alias " RAMA " ,  egy jó és lelkes , nagyszerű küzdeni tudást felmutató csapatként állt össze .

Az eredményhirdetéskor - a többi csapattól és a BÍRÓK - tól is elismert és jutalmazott / egy karton sör / - kihirdetésre került  :


Mi voltunk a LEGSPORTSZERŰBB gárda a 4. helyezésről nem is beszélve !!!!!!

A mérkőzések után a jól megérdemelt pihenés következett nagyon finom  /  bogrács gulyás / elfogyasztást követően egy kis bulizgatás következett és a pályákat a csapatokat elkísérő gyerekek vették birtokukba az indulásig .

A már bevált veszprémi segítség / kis busz / igénybevételével jutottunk el a szállásunkra - a Forró fogadóba - ahol a hideg vizes medencében , volt aki megmártózva hűtötte le magát mivel hét ágra sütött a nap .
Az este egy kis öröm foci is belefért kiskapura ameddig be nem sötétedett, ez is bizonyította hogy aki itt volt az imádja ezt a játékot és szívvel , kitartással játssza .

A vacsora elfogyasztása közben még egyszer átrágtuk magunkat az aznapi történések felett és megállapítottuk - ha így fejlődünk jövőre még nagyszerűbb eredményt érhetünk el .

Az utunkról többet a képek beszéljenek.
/ A képek az Unilever SE tulajdonát képezik ! Bárminemű terjesztése a terjesztő lelkére van bízva, mivel úgyis terjesztik: irodai falinaptárokból visszaköszönve /