Plitvicei séta

2004. június.25-27 -én.

A kirándulás jókedvvel telítve három napon keresztül tartott .

/ "Túra utas szemen" keresztül röviden megismerheted mi is történt e napon.

Nyári buszkirándulás

Az Unilever Tömegsport Egyesület a rákospalotai Üzemi Tanács támogatásával háromnapos buszkirándulást szervezett. Az első napon felkapaszkodtunk a szigligeti várhoz, ahonnan csodálatos kilátással tárult elénk : a Balaton és a badacsonyi hegyek. Még aznap belekóstoltunk a szavannák vadvilágába, mikor ellátogattunk a Balatonedericsi Afrika múzeumba. Keszthelyen kapott el minket egy nyári zápor, amely elől a Festetics kastélyba menekültünk. A kiállítótermek, kocsi múzeum és a híres könyvtárterem megtekintése után a szállás felé vettük az irányt, Nagykanizsára.

Másnap kora reggel indultunk, hiszen hosszú kiruccanás várt ránk: Horvátországba indultunk a plitvicei tavakhoz, ahol a hegyi patakok kisebb folyókká duzzadnak, amint utat törnek maguknak a hegyek között. A vízbe hullott fatörzseket szép lassan bevonja a vízben oldott kalcium, így azok idővel megkövesedett természetes gátat képeznek. Az eredmény: lépcsőzetesen elhelyezkedő tavak a hegyek gyűrűjében, melyeket számtalan vízesés köt össze. A kristálytiszta vízben gyönyörködhettünk a gazdag élővilágban, és a nap végére jó pár kilométerrel a lábunkban és a természet csodálatával a szívünkben tértünk vissza Nagykanizsára. Utolsó nap megfáradt végtagjainkat Zalakaroson pihentettük a termál és élmény fürdőben.

Az egész társaság kitűnően érezte magát e tartalmas három nap során.

Köszönet a szervezőknek!

Fekete Gábor

Legközelebb te is gyere el!

Az utunkról többet a képek beszéljenek.
/ A képek az Unilever SE tulajdonát képezik ! Bárminemű terjesztése a terjesztő lelkére van bízva, mivel úgyis terjesztik: irodai falinaptárokból visszaköszönve /