Ground golf Bajnokság

Rákospalota - 2022.07.02.-án

Mai napon 2022.07.02-án az Unilever Tömegsportegyesület - Five Friends Ground Golf szakosztálya rendezte a Ground Golf Kupát, a XV. kerület sport rendezvény keretein belül, ahol a golfozók mellett részt vettek a sportolásban az Unilever Labdarugó Bajnokságot rendező kispályás focisták is.
Meghívott vendégünk a Budapesti Honvéd Aurora gyorstollaslabda szakosztály volt.

Tegnap este (1-én) tíz óra körül azért igencsak síró görcs kerülgetet, mikor hatalmas szélviharral megérkezett az eső.
Álltam és gondolkodtam, hogy mi lesz a több mint 80 szendviccsel, a nem is tudom hány liter limonádéval a rengeteg ropogtatni valóval és hol kell majd árulnom ezt a rengeteg mindent, hogy ne vesszen kárba.
Aztán jött az álom manó.
Reggel hajnalban azért örömmel konstatáltam hogy a szél igencsak fúj, de az eső nem esik, úgy hogy megtarthatjuk a versenyt.

Öt csapat részvételével rendeztük meg a versenyt, az Unilever SE. - Five Friends Ground Golf szakosztálya, az EGIS SE. Ground Golf szakosztálya, a Ground Golf Sportegyesület, a Fortuna Sportegyesület és a XIII. kerület Angyalföldi Ground Golf szakosztály.
Képviseltették magukat a Szervátültetettek egyesületéből és a Lombik SE. -nek a sportolói is.
A megnyitón részt vett civil meghívottként a XV. kerület polgármester asszonya, Cserdiné Németh Angéla, és nagy örömünkre ki is próbálta ezt az új sportot.
Beszélgetünk arról, hogy a kerületünkben, hová szeretnénk elvinni a Ground Golfot, hogy minél többen megismerjék, majd megszeressék.
A megnyitót Mecsnóber Attila Az Unilever Sportegyesület elnöke tartotta.

És ...elkezdődött a verseny.

Az égiek jók voltak azért a sportolókhoz, a szél fújt, de ennek ellenére befűtöttek, nagyon meleg volt. Minden versenyző nagyon ügyes, lelkes volt és nagyon szép eredményeket értek el.

Nők egyéni helyezettek:

  I. Saraa Vancsigdorzs - Unilever SE. - Five Friends Ground Golf szakosztály
 Il. Cerendulam Togmid - Ground Golf SE.
Ill. Rubay Lászlóné - EGIS SE.

Férfi egyéni helyezettek:

  I. Katona László - Ground Golf SE. - Szerv átültettek SE.
 Il. Lénárd Mihály - EGIS SE.
Ill. Szűcs Ádám - Unilever SE. - Five Friends Ground Golf szakosztály

Aranylabdát nyertek: (első ütéssel a kapuba talált

Saraa Vancsigdorzs - Unilever SE. - Five Friends Ground Golf szakosztály.
Cerendulam Togmid - Ground Golf SE.
Böjtös Panni - Ground Golf SE.
Eperjesi Lászlóné - EGIS SE.
RubaiLászlóne - EGIS SE.
Katona László - Ground Golf SE. - Szerv átültettek SE.

Csapat verseny helyezett:

  l. EGIS SE.
 Il. Unilever SE. - Five Friends Ground Golf szakosztály
Ill. Ground Golf SE.

IV. Fortuna SE.

V. Xlll. kerület Ground Golf SE.

Az EGIS SE. csapata nyerte a vándor kupát!  Nagy gratuláció a csapatnak!!
Gratulálunk minden helyezett versenyzőnek,csapatnak!!
Gratulálunk minden résztvevő sportolónak és köszönjük hogy részt vettek a versenyen a nagy meleg ellenére. és velünk voltatok!!!


Nagyon szépen köszönjük Potos Ilonának a Kőbányai Sportszövetség Elnök asszonyának, Sömenek Onon Kata -nak Magyarország büszkeségének, nyíltvízi hosszútávúszónak aki sok világversenyen, olimpián gyönyörű helyezéseket ért el, és nem utolsósorban a Five Friends Ground Golf szakosztály oszlopos tagja az édesanyja Saraa Vancsigdorzs.
Burger Gábornak a Fortuna SE sportvezetőjének és, Potos Ilonának Kőbányai Sportszövetség Elnök asszonyának és Sömenek Onon Kata -nak hogy segítettek az eredmények gyors számolásában szabadidejükből !!!!
Èéés...!!! nagyon szépen köszönjük az Unilever SE. elnökének Mecsnóber Attilának, a szervezést, hogy a XV. kerületben, hazai pályán rendezhettük meg az első versenyünket! Köszönjük szépen Attila.
Külön köszönet Erik Czékmánnak a Honvéd Aurora Sportegyesület - Gyorstollaslabda Szakosztály elnökhelyettesének a gyorstollas bemutatóért !!!
Köszönjük mindenkinek a részvételt és további sok sikert mindenkinek!

A Five Friends csapat tagjai: Saraa Vancsigdorzs, Molnár Annamária, Erdődi László, Szücs Ádám, Nagy István, Nagy Dávid, Csöndör András, Nagy Istvánné és Péter Balla csapattársunk hiányzik betegség miatt ,de mielőbbi gyógyulást kívánunk Petinek!

Lassan összepakoltunk és elköszöntünk egymástól.

Marcsi.


Az utunkról többet a képek beszéljenek.
/ A képek az Unilever SE tulajdonát képezik ! Bárminemű terjesztése a terjesztő lelkére van bízva, mivel úgyis terjesztik: irodai falinaptárokból visszaköszönve /