Civil Szakmai Műhely

az Unilever Tömegsport Egyesület korábbi, már kitűzött céljaink tovább vitele úgy, hogy az érintett fiatalok betudjanak kapcsolódni programjai kibővítésébe mind szervezésébe. az egészséges életmódra nevelés mellett, a fizikai és szellemi teljesítő képesség fokozása, a feszültség oldása.

a Budapesti Szabadidős Szövetség általi rendezvényeken való részvétel népszerűsítése, amely erejéhez mérten szakmailag támogat életvitel oktatást, képzéseket, táborokat, stb., megkeresi a témával foglalkozó szakembereket, szakmai névsort, adatbázist hoz létre, segítséget nyújt azon sportágak, kulturális elemek (pl.: lovas íjászat, extrém sportok ősmagyar játékok) honosításához, terjesztéséhez, melyek gazdagítják a hazai prevenciós palettát

a kerületben oly nem ismert sportágakat mint pl. a bocsa ismertetnénk akár a honlapunk (http://unileversport.uw.hu , http://unilevertse.atw.hu ) keretein belül e rendezvények megszervezését is vállaljuk.

A műhely működésének elősegítésére javaslatok:

ötletünkre, szeretnénk megvalósítani a volt "Unilever Rákospalotai Gyár" Kultúrházában a "Civil Ház" megalakítását, itt bázist adhatnánk a kerület ezen részében "csellengő" fiatalok értelmes szabadidő eltöltéséhez. A ház, mint központi helye lehetne a műhelynek is, itt lehetne kulturáltan megrendezni akár asztali tenisz, darts bajnokságokat, teremben űzhető elektromos autómodell versenyeket, zenei műhelyeket

a kerületben működő szabadidős sportegyesületek, ezek szakosztályainak tevékenységét a Tömegsport szervezetünk rendezvényeiket koordináljuk és munkájukat segítőileg lépünk fel.

célcsoportok meghatározása után - érdeklődési körök meghatározása és a programok hozzájuk igazítása (ismeretterjesztő előadások szervezése, filmvetítések, foto pályázatok szervezése).

Budapest, 2007-02-02

Sporttársi Üdvözlettel:

Sára András Mecsnóber Attila Izápi István