Testedzést szerető emberek számára !

sporttársaink számára 2010  - 2011 évben is továbbra biztosított  ...

1./ A régi Unilever kultúrházában, 1151.Budapest, Horváth Mihály utca és Gubó utca találkozásánál "Darts-ozni, csocsózni és ping-pongozni szerető " vagy " megtanulni akaró" sporttársak számára -  kérésnek eleget téve - az EBDE sport Egyesület támogatásával, lehetőség van a sportolásra.

Jelenleg öt asztalitenisz asztalon folynak a küzdelmek. Pályázatunk következtében sikerült további egy új pingpong asztal vásárlására. Sportolóink között vannak tapasztalt játékosok és kezdő vigécek.

A terem az Unilever Kft.-vel és az Eltis Kft.-vel és jogutódjával való megállapodás alapján biztosított.

A terem minden hétfői és csütörtöki napon áll a rendelkezésre 17:00 - 20:00 órai időszakban nemcsak sportolásra, hanem pihenésképpen baráti beszélgetésekre is.

Ugyanitt ez időszakban az utazásokra való részvételi díjakat is be lehet fizetni és ne feledjétek a tagdíjat (2400 .- Ft /év) egy baráti beszélgetés keretében.

2./ A Kossuth utcai Általános Iskolában 1151.Budapest, Kossuth utca 53 továbbra is lehetőség van a kispályás teremlabdarúgást szerető sportolóinknak a testedzésre

A nagycsapat keddi napon 17:50 órai kezdettel 19:00 óráig edzőmeccset játszik és felkészül a következő megmérettetésre.

A kis csapat számára a sportolás a szerdai napon 17:50 órai kezdettel 20:00 óráig biztosított.

3./ A Kossuth utcai Általános Iskolában 1151.Budapest, Kossuth utca 53. továbbra is lehetőség van a női kézilabdát szerető vagy " megtanulni akaró" sportolóinknak a testedzésre keddi napon 18:50 órai kezdettel 20:00 óráig. A csapatba tagtoborzás történik, jelentkezni és érdeklődni Polgár Annánál e-mailben: anna.polgar@unilever.com vagy Mecsnóber Attilánál az e-mail ikonra kattintva lehet. A csapat számára szak-edzőnő biztosított. Tájékoztatás végett az átlagéletkor: 25 év, és nagyon lelkes és most kezdő csapatról van szó amelybe te is részt vehetsz.

lásd a képcsarnoki képeket

Várunk szeretettel

E-mail :  klikk-klikk !!