Testedzést szerető emberek számára !

sporttársaink számára 2012 év őszén is továbbra biztosított  ...

1./ A régi Unilever kultúrházában, 1151.Budapest, Horváth Mihály utca és Gubó utca találkozásánál "Darts-ozni, csocsózni és ping-pongozni szerető" vagy " megtanulni akaró" sporttársak számára -  kérésnek eleget téve - az EBDE sport Egyesület támogatásával, lehetőség van a sportolásra.

Jelenleg újra öt asztalitenisz asztalon folyhatnak a küzdelmek. Sportolóink között vannak tapasztalt játékosok és kezdő vigécek.

A terem az Unilever Kft.-vel és az Eltis Kft.-vel és jogutódjával  való megállapodás alapján biztosított.

A terem minden hétfői és csütörtöki napon áll a rendelkezésre 17:00 - 20:00 órai időszakban, havi 1000 .- Ft megbeszélt díj fejében családonként nemcsak sportolásra, hanem pihenésképpen baráti beszélgetésekre is.

Ugyanitt ez időszakban az túra utazásokra való részvételi díjakat is be lehet fizetni.

Az első játéklehetőség: 2012 szeptember 17. hétfő17:00 órai kezdettel 20:30 óráig biztosított.

2./ A Kossuth utcai Általános Iskolában 1151.Budapest, Kossuth utca 53. viszont folyamatosan továbbra is lehetőség van a kispályás teremlabdarúgást szerető sportolóinknak a testedzésre keddi napon 17:50 órai kezdettel 20:00 óráig. A csapatba jelentkezők egy hónapra előre rendezik a terembérleti díjat.

3./ A Kossuth utcai Általános Iskolában 1151.Budapest, Kossuth utca 53. továbbra is lehetőség van a női kézilabdát szerető vagy " megtanulni akaró" sportolóinknak a testedzésre szerdai napon 17:50 órai kezdettel 20:00 óráig. A csapatba tagtoborzás történik, jelentkezni és érdeklődni Mecsnóber Attilánál az e-mail ikonra kattintva lehet. A csapat számára szak-edzőnő biztosított. Tájékoztatás végett az átlagéletkor: 25 év, és nagyon lelkes csapatról van szó amelybe Te is részt vehetsz.

Várunk szeretettel

E-mail :  klikk-klikk !!