Testedzést szerető emberek számára !

sporttársaink számára 2017 évben is továbbra biztosított  ...

1./  a Jóga gyakorlást azoknak ajánljuk akik szeretnének tenni önmagukért, önmaguk fejlesztéséért és megismeréséért, egészségük megőrzéséért vagy visszaszerzéséért.

 A rendszeres jóga gyakorlás segít a mozgásszegény életmód és az irodai ülőmunkából fakadó tartáshibák ellensúlyozását, javítja a fizikai erőnlétet és az általános közérzetet.

"Aki jógázik, életörömre, erőre és bátorságra tesz szert. Az egészség és a hosszú boldog élet legfontosabb pillérei közé tartoznak a testgyakorlatok (ászanák) és a légzőgyakorlatok (pránajámák), amit elsajátíthatsz rövid idő alatt.

Az Unilever SE. szervezésében csütörtökönként 2 féle jóga órával is, barátságos légkörben várunk benneteket - jelenlegi és majdan leendő sporttársakat - a Czabán Samu Általános Iskola tornatermében, (http://www.czaban-bp.sulinet.hu).

A terem minden csütörtöki napon 17:00 - 18:00 órai időpontban "Alapozó jóga Ivettel" (erősítés, nyújtás) és 18:00 - 19:00 órai időpontban "Danceyoga Timivel" (zenére végzett koreografált jóga) áll a rendelkezésre.

Mindkét óra célja a flow élmény megtapasztalása és a feltöltődés, jóga oktatók segítségével!

Neked valók az alábbi órák, ha:

- szeretnél fogyni
- kikapcsolódnál
- jó társaságban szeretnél lenni
- szeretnél tenni az egészségedért
- fejlesztenéd a hajlékonyságodat
- erősödni szeretnél

A 2 órán természetesen külön-külön is részt lehet venni, de ha mindkettőre jössz, kedvezményt biztosítunk számodra.

Várunk minden kedves érdeklődőt, kezdőket, haladókat, gyermekeket, felnőtteket egyaránt! :)

Cím: 1152. Budapest, Széchenyi tér 13.

Megközelíthető: autóbusszal - 96; 196; 196A; 296; 124; 50 m gyaloglás a buszmegállótól: 125; 25; 225; 170; 104; 104A; 204; autó parkolási lehetőség az Iskola mellett.


2./ Természetjárók a honlapon megjelölt programokon vehetnek részt, előzetes időpontokra megbeszéltek szerint.

3./ Kerékpár szakosztályunk gyerekeknek megrendezett Duna menti,Szekszárd - Baja, Gemenc környéke és a Velence tekeréses kerékpártúrája idén is megrendezésre kerül. Kerékpárt nyüstölők a honlapon megjelölt programokon vehetnek részt előzetes időpontokra, megbeszéltek szerint.

4./ Barlangászni vágyó sporttársak számára szervezünk rövid és hosszú barlangtúrákat, ide várjuk az alábbi e-mail címen az előjelentkező sporttársakat.

5./ Hegyi túra idén Ausztriában és Csehországban lesz, max.60 főig lehet jelentkezni minél előbb, ha nem akarsz lemaradni.

6./ Kis biológusoknak természeti oktatással egybekötött programjaira folyamatos jelentkezni itt lehet: http://www.mbt-biologia.hu/gen/pro/mod/alo/alo_kiiras.php?i_szo_azo=22

7./ Horgász szakosztályunk működésével az egészséges életmódra nevelés mellett, a fizikai és szellemi teljesítő képesség fokozása, a feszültség oldása célunk megvalósításában Horgász versenyek összesített győztese Vándor serlegben és tárgyi jutalomban részesül. A versenyek a honlapon előzetesen megjelölt időpontokban, a megbeszéltek szerint lesznek megtartva.

8./ A vízi túrázóink „Nyári Természetjáró vízi túra tábor program a Csalló és Szigetközben” elnevezésű több napos evezős Vízi tábor alatt megismerkedhettek a Szigetköz természeti értékeivel.

9./ Hagyományos „Rákász” gyermektábor, nagy népszerűségnek örvendett a résztvevő gyermekek körében és a sport és kézműves tábort hagyomány teremtőileg tovább folytatjuk a jövőben. Idén is a tábor támogatásával a résztvevő nagy családos gyereket támogatjuk.

Minden sportszakosztályba várunk érdeklődőt, barátot, későbbi tagtársnak itt lehet jelentkezni a belépési nyilatkozatot kitöltve.

Összegzésben és értelmezésben, mint tudjátok, hogy e programok célja megvalósul, mégpedig hogy a szabadidősport szabadidőben önként végzett, rendszeres és nem rendszeres fizikai testmozgás, az aktív rekreáció része, amelynek célja a teljesítőképesség és egészség megőrzése vagy helyreállítása, valamint a kikapcsolódás, szórakozás, a testi-lelki jóllét érzésének elérése mind a sportolás időtartama alatt, mind utána.

- általunk szervezett (sport, egészségügyi, oktató) programok célja: a lakosság harmonikus testi-lelki szellemi egészségének (egyensúlyának) kialakítása, családi összetartozás erősítése, tartós megtartása,
- a helyes életmód kialakításának, a pozitív szenvedélyeknek népszerűsítése,
- felkeltjük az egyének és a családok közösségi összefogásban rejlő önvédelmi, jobbító szándékot és segítőkészséget,
- széles körben segítjük a harmonikus és az egészséges életvitel gyakorlati módszereinek szokássá tételét, továbbá az örömforrást jelentő közösségi sport és kulturális élet kibontakoztatását,
- általunk szervezett közösségi programok példamutatóan hatnak, amelyek elősegítik az alkoholizmus és más káros szenvedélyek kialakulásának korai megelőzését, kedvezőtlen folyamatainak visszafordítását, különös a tinédzserek körében,
- a mozgásszegény életmódból adódó következményekkel való tudatos szembenézés népszerűsítése,
- környezettudatos életmód fontosságának tudatosítása és az ez iránti igény felkeltése, népszerűsítése,
- természeti környezettel való szorosabb viszony kialakítása és annak védelmére, óvására való nevelés az ifjúság körében,
- az iskolai testnevelés kiegészítése,
- XV. kerületi lakosság, családok számára nyújtunk lehetőséget az egészséges életmódra nevelés mellett, a szabadidő hasznos eltöltésére.

Várunk szeretettel

E-mail :  klikk-klikk !!