Nagyon kedves volt kollegám és kedves barátom, H. Gábor COVID előtt ,karácsonyra rászoruló családoknak segített adományokat gyűjteni,amit Ő maga ,barátai segítségével juttatott el a családoknak. Rengeteg felajánlás volt,amit az ismerősei, barátai ajánlottak fel. Háztartási gépek, tartós élelmiszer,játék, ruhanemű, Kovojban mentek szétosztani az adományokat szabadidejükből akkor több családnak,hogy egy kicsit szebbé tegyék az ünnepeket. De az elmúlt két év a COVID közbeszólt.

De az idén H. Gábora újból kezdte!

Novemberben Gábor a közösségi oldalon megosztotta,hogy megint gyűjtést szervez egy rászoruló családnak,ahol az anyuka két kisgyermeket nevel egyedül,nehéz körülmények között. Elküldtem a Five Friends Ground Golf szakosztály tagjainak és mindenki ,,IGENT!!" mondott,hogy SEGÍTSÜNK!!👍 Ha nem is sokkal,de egy kis tartós élelmiszer csomaggal és egy kis anyagi segítséggel,hozzá tudtunk járulni,hogy az anyukának és a két kicsinek egy kis könnyebbség legyen ezen a karácsonyon. Ha nem is sokkal,de ha csak egy kis fényt tudtunk adni az ünnepekre ,akkor már Mi a,Five Friends Ground Golf szakosztály tagjai szívből örülünk, H.Gáborral együtt!!

 Kedves Gábor,köszönjük ,hogy segîthettünk, büszke vagyok és hihetetlenül örülök,hogy ismerhetlek!

És nem elsősorban,Te is légy büszke magadra ,hogy egy jó cél érdekében fáradtságot,időt nem nem kímélve ismét folytatod a jó cél érdekében!

Krisztinek  a feleségednek is üzenjük,hogy nagyon büszke lehet Rád, hogy ilyen segítőkész, jó  EMBER vagy!!

Kedves Five Friends esek! Nagy büszkeséggel tölt el a tudat, hogy ilyen sportolók szakosztály vezetője lehetek.

 Nagyon jól összeszokott kis csapat, segítőkész emberek,ahol mindenki ember tudott maradni ebben a cudar világban,akik a csapattársakkal is segítőkészek!!

KÖSZÖNÖM NEKTEK,és NAGYON - NAGYON BÜSZKE VAGYOK MINDENKIRE ÉS LEGYETEK TI IS MAGATOKRA BÜSZKÉK,  HOGY ILYEN JÓ EMBEREK VAGYTOK!!

 

   

 

 

Budapest, 2023.január 03.


Az utunkról többet a képek beszéljenek.
/ A képek az Unilever SE. tulajdonát képezik ! Bárminemű terjesztése a terjesztő lelkére van bízva, mivel úgyis terjesztik: irodai falinaptárokból visszaköszönve /