Testedzést szerető emberek számára !

sporttársaink számára 2012 évben is továbbra biztosított, de ...

1./ A régi Unilever kultúrházában, 1151.Budapest, Horváth Mihály utca és Gubó utca találkozásánál "Darts-ozni, csocsózni és ping-pongozni szerető " vagy " megtanulni akaró" sporttársak számára -  kérésnek eleget téve - az EBDE sport Egyesület támogatásával, lehetőség van a sportolásra.

Jelenleg öt asztalitenisz asztalon folynak a küzdelmek 2011 november 29 -ig.

 

Azonban a terem nem fűtött így az egészség megőrzése miatt a hideg téli hónapokban zárva tart

 

A továbbiakban a ping-pong terem az előre megbeszéltek szerint 2012. március 01 -én nyitja ki a kapuit 17:00 órától.

A terem minden hétfői és csütörtöki napon áll a rendelkezésre 17:00 - 20:00 órai időszakban nemcsak sportolásra, hanem pihenésképpen baráti beszélgetésekre is.

Ugyanitt ez időszakban az utazásokra való részvételi díjakat is be lehet fizetni és ne feledjétek a tagdíjat (2400 .- Ft /év) egy baráti beszélgetés keretében.

2./ A Kossuth utcai Általános Iskolában 1151.Budapest, Kossuth utca 53. viszont folyamatosan továbbra is lehetőség van a kispályás teremlabdarúgást szerető sportolóinknak a testedzésre

A focicsapat keddi napon 17:50 órai kezdettel 20:00 óráig edzőmeccset játszik és felkészül a következő megmérettetésre.

3./ A Kossuth utcai Általános Iskolában 1151.Budapest, Kossuth utca 53. továbbra is lehetőség van a női kézilabdát szerető vagy " megtanulni akaró" sportolóinknak a testedzésre szerdai napon 17:50 órai kezdettel 20:00 óráig. A csapatba tagtoborzás történik, jelentkezni és érdeklődni Hutter Editnél e-mailben: edit.hutter@unilever.com vagy Mecsnóber Attilánál az e-mail ikonra kattintva lehet. A csapat számára szak-edzőnő biztosított. Tájékoztatás végett az átlagéletkor: 25 év, és nagyon lelkes és most kezdő csapatról van szó amelybe te is részt vehetsz.

lásd a képcsarnoki képeket

Várunk szeretettel

E-mail :  klikk-klikk !!