FOTÓPÁLYÁZAT 2015

Az Unilever Tömegsportegyesület a megalakulásának
30. éves évfordulója alkalmából fotópályázatot hirdet.

Unilever SE. amatőr fotópályázat

 A pályázat 1 fordulós, 3 kategóriában. A képeket a mecsnober.attila@gmail.com e-mail címre lehet beküldeni.

 Határidő:      2015. augusztus 05.

 Téma:          1. Unilever Tömegsportegyesület rendezvények

                   2. Egyesületi élet

                   3. Természet

 A pályázat célja a természetjárás örömeit bemutatni.

 Értékelés: 2015.08.14.-én a szakmai zsűri értékeli és kategóriánként az 1-3. helyezettet díjazásban részesíti.

 Pályázati feltételek, tudnivalók:

A fotópályázaton részt vehet bárki, életkortól, foglalkozástól és lakóhelytől függetlenül. A pályázatra 1985. augusztus 14.-e után készült képek küldhetők be. Pályázni interneten keresztül az mecsnober.attila@gmail.com e-mail címre lehet március 20-tól. Egy pályázó maximum 5 önálló képpel nevezhet. Kategóriánként I., II., III., helyezettet hirdetünk, díjazásuk: tárgyi ajándék vagy részvétel az Unilever Tömegsportegyesület által szervezett autóbuszos programon. A helyezetteket külön levélben értesítjük, és egyben meghívjuk, az Egyesület „Szülinapi” rendezvényére. 

Szerzői és személyiségi jogi feltételek:

Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyhez fűződő jogait. Amennyiben a beadott fotók mégis más személyek szerzői vagy egyéb személyhez fűződő jogait megsértik, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik és köteles a Unilever Tömegsportegyesületet mindennemű jogi igény érvényesítése alól mentesíteni.

A képek beküldésével a pályázó feljogosítja az Unilever Tömegsportegyesületet a képek publikálására az Unilever Tömegsportegyesületet honlapján és facebook oldalán, valamint a Egyesület rendezvényein, továbbá engedélyezi azok felhasználását a Egyesület saját kiadású egyéb nyomtatott és digitális tartalmaiban, felületein. 

Formai és technikai követelmények

Képfile technikai feltételek:

Filetípus: JPEG minimális befoglaló méret: 1000x1000 pixel,

Maximális befoglaló méret: 4000x4000 pixel 

Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy MANIPULÁLT FOTÓ NEM KÜLDHETŐ BE!

Nem számít a fotó manipulálásnak: A kép megvágása, a zavaró elemek levágása, a kép orientációjának megváltoztatása. A teljes képet érintő színkorrekció. A kép fényességének, kontrasztjának, élességének állítása. A színes felvételek fekete-fehérré alakítása. Analóg felvételeknél a szkennelési / digitalizásási hibák (karcolás, porszem) kiretusálása.

A fotók manipulálásának számít: Képelemek kiretusálása/hozzáadása A kép egyes részleteinek különálló, markáns színkorrekciója. Digitális effektek vagy szűrők alkalmazása az utómunka során. 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ:

E-mail: mecsnober.attila@gmail.com

Telefon: +36 - 30 - 585-2345

Budapest, 2015.március 23.

Mecsnóber Attila egyesület elnöke


Nyomtatható változat: