Testedzést szerető emberek számára !

sporttársaink számára 2021 - 2022. évben is továbbra biztosított  ...

1./ A kispályás öreg fiuk focit szerető sporttársak számára továbbra is lehetőség van a sportolásra a Czabán Samu Általános Iskola tornatermében, mivel a szerződést 2021 június 15.-ig megkötöttük. http://www.czaban-bp.sulinet.hu/

A terem minden hétfői 17:00 - 19:00 órai napon áll a rendelkezésre, nemcsak sportolásra, hanem pihenésképpen baráti beszélgetésekre is. Hívd el a Barátodat is ...

A csapatba jelentkezők havonta előre (2021.09.01 - 2022.06.15 időszakra) rendezik egész terem bérleti díját (8 000.- Ft/alkalom ), ha egyszeri alkalomra jönnél az alkalmanként 1 000.- Ft/fő (ez 2 óra sportolási időtartalmat jelent).

Cím: 1152 Budapest, Széchenyi tér 13.

Megközelíthető: autóbusszal - 96; 196; 196A; 296; 124; 50 m gyaloglás a buszmegállótól: 125; 25; 225; 170; 104; 104A; 204; autó parkolási lehetőség az Iskola mellett.

Ugyanitt ez időszakban a túra utazásokra való részvételi díjakat is be lehet fizetni.

2./ A Kossuth utcai Általános Iskolában szintén továbbra is lehetőség van a kispályás teremlabdarúgást szerető sportolóinknak a testedzésre keddi és szerdai napokon 18:00 órai kezdettel 20:00 óráig.

A keddi napokon a csapatba jelentkezők havonta előre (2021.11.01 - 2022.04.26 időszakra) rendezik egész terem bérleti díjat (15 000.- Ft/alkalom ), ha egyszeri alkalomra jönnél az alkalmanként 1 500.- Ft/fő (ez 2 óra sportolási időtartalmat jelent).

A szerdai napokon a csapatba jelentkezők havonta előre (2021.09.01 - 2022.06.15 időszakra) rendezik az egész terem bérleti díját (15 000.- Ft/alkalom ), ha egyszeri alkalomra jönnél az alkalmanként 1 500.- Ft/fő (ez 2 óra sportolási időtartalmat jelent).

Cím: 1151.Budapest, Kossuth utca 53.

Megközelíthető: autóbusszal: - 5; 231; 50 m gyaloglás a buszmegállótól: 125; 170; 104; 104A; 204; autó parkolási lehetőség az Iskola mellett.

Ugyanitt ez időszakban a túra utazásokra való részvételi díjakat is be lehet fizetni.

3./ Természetjárók a honlapon megjelölt programokon vehetnek részt előzetes időpontokra megbeszéltek szerint.

4./ Kerékpár szakosztályunk gyerekeknek megrendezett Börzsöny , Pilis, és a Duna menti és Velence tekeréses kerékpártúrája idén is megrendezésre kerül. Kerékpárt nyüstölők a honlapon megjelölt programokon vehetnek részt előzetes időpontokra, megbeszéltek szerint.

5./ Barlangászni vágyó sporttársak számára szervezünk rövid és hosszú barlangtúrákat, ide várjuk az alábbi e-mail címen az előjelentkező sporttársakat.

6./ Hegyi túra jövőre Lengyelországban lesz, max.60 főig lehet jelentkezni minél előbb, ha nem akarsz lemaradni.

7./ Kis biológusoknak természeti oktatással egybekötött programjaira folyamatos jelentkezni itt lehet: http://www.mbt-biologia.hu/gen/pro/mod/alo/alo_kiiras.php?i_szo_azo=22

8./ Horgász szakosztályunk működésével az egészséges életmódra nevelés mellett, a fizikai és szellemi teljesítő képesség fokozása, a feszültség oldása célunk megvalósításában Horgász versenyek összesített győztese Vándor serlegben és tárgyi jutalomban részesül. A versenyek a honlapon előzetesen megjelölt időpontokban, a megbeszéltek szerint lesznek megtartva.

9./ A vízi túrázóink
1./ „Nyári Természetjáró vízi túra tábor program a Csalló és Szigetközben IV.” elnevezésű több napos evezős Vízi tábor alatt megismerkedhettek a Szigetköz természeti értékeivel.
2./ Szarvas -  Holt Körös vidéke.
3./

10./ Hagyományos tavaszi és őszi „Rákász” gyermektábor, nagy népszerűségnek örvendett a résztvevő gyermekek körében és a sport és kézműves tábort hagyomány teremtőileg tovább folytatjuk a jövőben. Idén is a tábor támogatásával a résztvevő nagy családos gyereket támogatjuk.

11./  Az Új Sportág a Ground Golf névre hallgat.  Várjuk azok jelentkezését, akik szívesen megismerkednének ezzel az új sporttal ami lényegében a mini golf és a normál pályagolf elemeit ötvöző szabadidős sport tevékenység.
 

Minden sportszakosztályba várunk érdeklődőt, barátot, későbbi tagtársnak itt lehet jelentkezni a belépési nyilatkozatot kitöltve.
 

Összegzésben és értelmezésben, mint tudjátok, hogy e programok célja megvalósul, mégpedig hogy a szabadidősport szabadidőben önként végzett, rendszeres és nem rendszeres fizikai testmozgás, az aktív rekreáció része, amelynek célja a teljesítőképesség és egészség megőrzése vagy helyreállítása, valamint a kikapcsolódás, szórakozás, a testi-lelki jóllét érzésének elérése mind a sportolás időtartama alatt, mind utána.

- általunk szervezett (sport, egészségügyi, oktató) programok célja: a lakosság harmonikus testi-lelki szellemi egészségének (egyensúlyának) kialakítása, családi összetartozás erősítése, tartós megtartása,

- a helyes életmód kialakításának, a pozitív szenvedélyeknek népszerűsítése,

- felkeltjük az egyének és a családok közösségi összefogásban rejlő önvédelmi, jobbító szándékot és segítőkészséget,

- széles körben segítjük a harmonikus és az egészséges életvitel gyakorlati módszereinek szokássá tételét, továbbá az örömforrást jelentő közösségi sport és kulturális élet kibontakoztatását,

- általunk szervezett közösségi programok példamutatóan hatnak, amelyek elősegítik az alkoholizmus és más káros szenvedélyek kialakulásának korai megelőzését, kedvezőtlen folyamatainak visszafordítását, különös a tinédzserek körében,

- a mozgásszegény életmódból adódó következményekkel való tudatos szembenézés népszerűsítése,

- környezettudatos életmód fontosságának tudatosítása és az ez iránti igény felkeltése, népszerűsítése,

- természeti környezettel való szorosabb viszony kialakítása és annak védelmére, óvására való nevelés az ifjúság körében,

- az iskolai testnevelés kiegészítése,

- XV. kerületi lakosság, családok számára nyújtunk lehetőséget az egészséges életmódra nevelés mellett, a szabadidő hasznos eltöltésére.

 

Várunk szeretettel.

 

Az Unilever Tömegsportegyesület szóró lapja a nyílra klikkelve tölthető le.  

E-mail :  klikk-klikk !!